www.vanellen.se

Om sidan:

 

Det här är en sida om mina djur. Man kan läsa fakta om djur och se mina husdjur. Det finns en sida där det står "våra djur" där kan man se mina djur. Man kan se hundarna också! Det finns länkar till andra sidor. Det kan komma fakta om djur när som hälst!

 

Skriv i Gästboken innan du går!

 

Våra djur

 

Marsvin

 

Hamstrar

 

Leopardgeckos

 

Hundarna

Djuren...:

 

Först hade vi fiskar. Det var en orange och en vit-silvrig fisk. Vi  köpte mer och mer fiskar. Och sen så köpte vi två till akvarium med massa fiskar i (på blocket). Så då hade vi mer fiskar. Det akvariumet som vi hade innan la vi ut i förådet. En dag när vi skulle välja vilka fiskar vi ville ha valde jag inte fiskar. Jag ville ha en sköldpadda. Men vi hade ju inget fixat till sköldpaddan. Men vi köpte en ändå. Så när vi kom hem med lilla sköldpaddan så började vi fixa akvariumet på en gång. Vi tog akvariumet ute i förådet och la i grus, hämtade stenar och sköljde av de med varmt vatten ordentligt. Sen så la vi i stenarna i akvariumet på gruset och fixade iordning vattnet och la akvariumet där det skulle stå. Sen satt alla vid bordet och skulle komma på namn till lilla sköldpaddan. Pappa sa Leonardo men det ville inte jag. Så då sa jag "Nu ska sköldpaddan heta Leo". Så den fick heta Leo. När vi la in Leo gillade han det på en gång. Och sen så frågade någon oss om vi ville köpa en leopardgecko som hette Leo med terrarie och alla tillbehör för 400:-. Vi sade ja.  Då hade vi en sköldpadda och en ödla! Och sen så tyckte vi att Leo (sköldpaddan) skulle byta namn så den fick heta Leonardo. Då tyckte vi att Leonardo skulle ha en kompis. Vi åkte till Arken zoo och de skulle inte ha reptiler längre. De sade att det finns en annan djuraffär som hette Zoo Hoo och då åkte vi dit. Det fanns 2 st trekölssköldpaddor en liten och en lite större. Men för att Leonardo var större än båda trekölssköldpaddorna så skulle vi ta den största sköldpaddan fast jag ville ha den lilla trekölssköldpaddan. I djuraffärn sade de att den var en tjej. Jag hade bestämt Michelangelo så hon fick heta det. När Rafael hade namnsdag ville vi köpa en till sköldpadda. Det tog en liten stund att välja namn till den sköldpaddan. Vi tänkte på Donatello men sedan fick den heta Raphael. Efter några veckor ville jag att den sista sköldpaddan vi skulle köpa hette Donatello. Vi har haft kalas!

Bild: Michelangelos ett-årskalas

 

Vi köpte en orm men som vi sedan sålde. Vi tänkte att sköldpaddorna skulle flytta. Vi tänkte på det väldigt länge. Nu har sköldpaddorna flyttat, och jag har en egen hamster! ♥

Bild: Min hamster Muffin.

 

Min lillebror fick en guldhamster i födelsedangspresent! Han fick heta Hulken. Men tyvärr dog min hamster ca 20 dagar senare. 

:( (hamstrarna bodde i OLIKA burar om någon undrar!) Vi köpte 2 marsvin från arken zoo (som var ett dåligt val). De hette Pelle och Tor.  Några månader senare dog ett marsvin! :( Det kunde inte bli värre! Vi köpte ett sheltie marsvin för att marsvin får ju inte leva själva. Pelle och Plutten, som sheltiemarsvinet hette var jättesnälla mot varandra!

 

Slut!